Gizlilik Politikası | Site Kullanım Koşulları
Copyright 2010 - 2011 Tüm hakları saklıdır
İlköğretim Okulları
Veli Toplantıları Hakkında

1.Bireysel Veli Toplantıları
Tüm sınıf ve branş öğretmenlerimiz, yöneticilerimiz velilerimizden randevü alarak ya da velilerimiz öğretmenlerimiz ve yöneticilerimizden randevü alarak,  kendi çocukluklarının/öğrencilerinin gerek duydukları gelişim aşamalarını öğrenmek amaçlı birbirleriyle görüştükleri toplantılardır.

Randevü alınacak saatler her dönem başında veliye duyurulur.

2. Genel Katılımlı Veli Toplantıları

  • Yeni ders yılının başında hedeflerimiz ve yeni gelen veliler için, "Bilgilendirme Toplantısı" yapılır.
  • Ders yılı içerisinde 6,7. ve 8. sınıflarımıza yönelik her dönem için birer “Değerlendirme Veli Toplantısı" yapılır.
  • Ders yılı içerisinde anaokulu ve 1.2.3.4.5.sınıflarımıza  her dönem için birer "Portfolyo Sunum Toplantısı" gerçekleştirilir.

Akademik takvimle toplantı günleri her ders yılının başında duyurulur. Ayrıca SMS ve Ajandalarla hatırlatılır.

3. Ana-Baba Okulu
Her yıl Kültür Okulları Gelişim ve Eğitim Merkezi (KÜGEM) tarafından velilerimiz için eğitim uzmanları tarafından verilen eğitimdir. Ana- Baba okulumuzda şu konu başlıkları ele alınır:

  • Çocuğun olumlu davranış ve alışkanlık geliştirmesini sağlamak,
  • Kendini ve başkalarını tanıma ve olduğu gibi kabul etmek,
  • Kendisinin ve başkalarının sözlü ya da sözsüz mesajları anlayabilmek
  • Kendi iletişim engellerini fark edip düzeltmek
  • Çocuğu anlayabilmek için iyi bir dinleyici olmak
  • Sınır koymak, hayır diyebilmek
  • Öfke kontrolü sağlamak
  • Güvenli davranış becerisi geliştirmek
  • Çocuğun zor davranışları ile baş etmek
  • Ailece demokratik sorun çözme becerileri geliştirmek
  • Çocuğun değer ve erdemlerini tanımasına ve geliştirmesine yardımcı olmak

4. Okul Aile Birliği
Okul Aile Birliğimiz ilgili yönetmeliğe uygun olarak seçimle belirlenir. Velilerimizin okulla ilişkilerini geliştirmede, sosyal projelerin gerçekleştirilmesinde ve okulun çevre ile ilişkilerini geliştirecek projelere katılmada etkin bir rol oynar.