Performing Arts Days

Kültür2000 Koleji tüm öğrencilerimizin entelektüel gelişiminde sanatın çok önemli bir yeri olduğunu düşünerek eğitim yaklaşımlarını buna göre şekillendirmektedir. Bu doğrultuda ilk ve ortaokul öğrencilerimiz, öğretmenlerinin rehberliğinde bir yıl boyunca sanatçı ruhlarını, emeklerini ve yaratıcılıklarını harmanlayıp her yıl Mayıs ayında Performing Arts Days / Performans Sanatları Günleri’nde birbirinden güzel eserler ortaya koyarlar. İlkokul öğrencilerimiz tarafından The Elves and the Shoemaker  ortaokul öğrencilerimiz tarafından Alice in Wonderland, Charlie & The Chocolate Factory ,Peter Pan gibi  dramalar sahnelenir. Birçok solo performans ve danslarla da renklenen günde öğrencilerimiz sanatın entelektüel gelişimlerine nasıl katkıda bulunduğunu da ispatlamış olurlar.