World Health Day

Kültür2000 ailesinin üyeleri olarak günümüze, sağlığımız için egzersiz yapmanın önemini vurgulamak ve Dünya Sağlık Gününü mükemmel bir şekilde kutlamak adına güne 7 Nisan günü okulumuza “Wake Up! Shake Up” saatiyle başlanır. “Wake Up! Shake Up” saati boyunca Kültür2000 İlkokulunun tüm öğretmen ve öğrencileri okula spor ayakkabı ve eşofmanlarıyla gelerek Kültür2000 spor salonumuzda İngilizce öğretmenlerinin rehberliğinde egzersizler yaparlar.

Egzersizlerimizden sonra, günümüze sağlıklı beslenmeyi daha iyi anlayabilmek için taze limonata içerek devam ederiz.

Bu etkinlikteki hedefimiz “Dünya Sağlık Günü’nde dünyanın sağlığını nasıl geliştirebileceğimiz” ve düzenli ve doğru beslenmenin hastalıkları azaltmaya; daha sağlıklı nesillerin yetişmesine yardımcı olduğu mesajını yaymaktır.