Radyo Kültür

Radyo Kültür 2016 yılında kurulmuş, kampüslerimiz içinde profesyonel stüdyolarıyla hizmet veren internet tabanlı bir okul radyosudur.

Amacımız; okul bünyesinde öğrencilerimize" radyoculuğu" yaşatabilmek, gelişen teknolojik imkanlarla konuya ilgi duyan öğrencilerimize radyo yayını yaptırabilmek, öğrencilerimize radyonun bir iletişim aracı olarak toplum üzerindeki etkisini fark ettirebilmek.

Radyo Kültür, eğitime yön veren konuklar, eğitime yön veren öğretmenler, öğrencilerin hazırladıkları sunumlar, öğrencilerimizin velileri ile programlar ve yabancı dildeki şarkılar ile kampüs gündemine yön veren bir projedir. Program içeriklerinin hazırlanmasında aktif rol oynayan öğretmenler ve öğrencilerimiz, seslerini online web sitemiz üzerinden duyurma ve radyoculuğun teknik bilgilerini öğrenme fırsatı yakalamaktadır.