JMUN

JMUN Kulübü öğrencilerimizden oluşan gruplarımız her yıl hem 1. Dönem hem 2.dönem farklı okullarda düzenlenen  JMUN Konferansına katılırlar. Genç modeli Birleşmiş Milletler Kulübü ve konferanslarına katılım öğrencilerimize Küresel Sorunlar hakkında tartışma olanağı sağlamaktadır. Bu tartışma olanakları birçok farklı ülkeden ve farklı okullardan öğrencilerinde katılabildiği konferanslarda sağlanmaktadır. Her katılımcı için temsil edeceği farklı bir ülke belirlenir. Örneğin, öğrencimiz konferansta İngiltere, Çin veya bir Birleşmiş Milletler bürosunu temsil edebilir. Öğrenciler belirlenmiş ülkenin bir bölümünü temsil ederek davranırken bu sırada küresel sorunlara gerçekçi çözümler bulmaya çalışırlar. Birleşmiş Milletler Genç Modeli konferans ve kulübüne katılım çocuğunuza derslerde öğrenmiş olduğu tüm yetenekleri kullanmalarını sağlar – araştırma yapma ve yazma, topluluk önünde konuşma ve tartışma, takım çalışması. Ve bunlardan daha da iyisi JMUN’e katılan öğrenciler birbirlerinden bir şeyler öğrenebilir. Son olarak, aktiviteler başarılı olabilmek için birden çok yeteneği bir arada bulundurabilmeyi sağladığı için her öğrenci lider olabilme şansına sahip olmaktadır. Dünyada her yıl 400, 000 den fazla öğrenci JMUN konferansına katılmaktadır.