Dil ve Sanat Okulu

Kültür2000 Koleji olarak öğrencilerimizin farklı alanlardaki yeteneğini geliştirmeye ve ön plana çıkarmaya yönelik çalışmalarımıza bir yenisini daha ekliyoruz.

Dil ve Sanat okulunun da öğrencilerimize Dünya üzerinde her geçen gün konuşurluğu ve popülerliği artan dünya dilleri ile eğitim vermeyi hedefliyoruz. Bu bağlamda hafta sonu cumartesi günleri okulumuzda konusunda uzman eğitmenler eşliğinde, eğitimi eğlendirerek ve güncel yaşama uygun öğretim metotları ile Rusça, İspanyolca ve Çince dil eğitimleri verilmektedir.

Aynı çalışma organizasyonu içerisinde Kültür2000 koleji olarak sanata verdiğimiz değer ve destek sanatın öğrencilerimiz üzerindeki etkilerini gördüğümüz için Müzik ve Görsel sanatlar. Müzik çalışmalarında en çok talep gören enstrümantallerden Gitar ve Keman Eğitimi, Görsel sanatlarda Yaratıcı Sanatlar ve Dekoratif Sanatlar da bu organizasyon içerisinde öğrencilerimize sunulmaktadır.

Son olarak Dil ve Sanat Okulu çalışmaları içerisinde öğrencilerimize sunduğumuz çalışmamız ise Drama çalışmalarıdır.