Dil ve Sanat Okulu

Kültür2000 Anadolu Lisesi, öğrencilerinin farklı alanlardaki yeteneğini geliştirmeye ve ön plana çıkarmaya yönelik çalışmalarına bir yenisini daha ekliyor.

Dil ve Sanat Okulu’nda öğrencilere dünya üzerinde her geçen gün popülerliği artan diller ile eğitim vermeyi hedefliyor.

Bu bağlamda cumartesi günleri okulda konusunda uzman eğitmenler eşliğinde, eğitimi eğlendirerek ve güncel yaşama uygun öğretim metotları ile Rusça, İspanyolca ve Çince dil eğitimleri veriliyor.

Aynı çalışma organizasyonu içerisinde Kültür2000 olarak sanata verilen değer ve desteğin sanatın öğrenciler üzerindeki etkileri görüldüğü için müzik ve görsel sanatlar çok büyük önem taşımaktadır. Müzik çalışmalarında en çok talep gören enstrümanlardan gitar ve keman eğitimi; görsel sanatlarda yaratıcı sanatlar ve dekoratif sanatlar da bu organizasyon içerisinde öğrencilere sunulmaktadır.

Son olarak Dil ve Sanat Okulu çalışmaları çerçevesinde öğrencilere drama çalışmaları da sunulmaktadır.