Kayıt Kabul Koşulları

Kültür2000 Anadolu Lisesi Hazırlık ve 9. Sınıflarına, M.E.B TEOG sınavı sonrası oluşan Yerleştirme Esas Puanı (YEP) okul yönetimi tarafından belirlenen okul taban puanının üzerinde olan öğrenciler kayıt yaptırmaya hak kazanırlar.

Hazırlık sınıfına kayıt hakkı kazanan öğrenciler, velilerin yazılı başvurusu üzerine yapılacak Türkçe ve İngilizce sınavları sonucunda, her iki dersin puanının 70 puanın üzerinde olması halinde 9. sınıfta okumaya hak kazanırlar.

Ara Sınıflara Kayıt Koşulları:

Kültür 2000 koleji 10.-11. ve 12. sınıflara kayıt olmak isteyen öğrenciler akademik düzey belirleme sınavı ve İngilizce düzey belirleme sınavına girmek zorundadır.

Kayıt olmak isteyen aday öğrencilere rehberlik birimiyle yapılan mülakat sonucunda karar verilir.