Slide background KÜLTÜR2000 LİSESİ

Kültür2000 Lisesi

Sayın Velimiz,

Geleceğin mühendisleri, psikologları, doktorları, öğretmenleri ve daha sayamadığımız birçok meslek insanının kariyerlerine ilk adımını attığı en önemli eğitim durağındasınız.  Lise yaşamı, mesleki gelecek konusunda birçok soru ile baş başa kalınan dönemdir. Kariyer basamaklarının ilk adımı ve en güçlü olanıdır.  İstanbul Kültür Eğitim Kurumları bünyesinde 2005 yılından bu yana hizmet veren Kültür2000 Anadolu Lisesi, bu konuda öğrencilerin ihtiyaçlarına cevap verebilecek, iyi bir eğitim ve gelecekteki mesleki yaşamlarında farklılık yaratabilecek ortamı sağlamayı amaçlayan bir kurumdur.

Kültür2000 Anadolu Lisesi güçlü eğitim kadrosu ve nitelikli eğitim programı ile akademik donanımı güçlü, kültürel düzeyi yüksek, eleştirel bakış açısına sahip, teknolojiye hakim, akılcı, çalışma ve iç disiplin bilinci ile yüksek motivasyonlu, hedefe odaklı gençler yetiştirmeyi amaçlar.

Okulumuzda,  öğrencilerimizin yaşamın bir parçası olması ve güncel sorunlara çözüm üreten projeler yaratması için uygun ortamlar oluşturulur. Yapılacak projelerde İstanbul Kültür Üniversitesi bize akademik anlamda destek veren en önemli kurumumuzdur. Üniversitemizin sunduğu imkânlar sayesinde öğrencilerimiz lise yaşamlarında eşsiz bir eğitim desteği almaktadırlar.

Kişisel gelişimin asla sınırı yoktur. Gelişim ve değişimin en güçlü olduğu lise döneminde, akademik gelişimin yanında öğrencilerimize birçok farklı yeteneğini keşfetmesi ve kendini tanıması konusunda zengin imkânlar sunulmaktadır. Öğrencilerimiz steam çalışmaları, resim, müzik, dans, satranç, heykel, münazara, tiyatro, voleybol, tenis, basketbol ve birçok kulüp faaliyetleri ile kendilerini tanıma ve geliştirme fırsatına sahip olurlar.

Kurumsal hedefimiz;  geleceğinin kontrolünü eline almış güçlü bireyler yetiştirme amacı ile bir üst eğitim kurumuna nitelikli öğrenci yetiştirmektir.. Ulusal sınavlara hazırlık aşamasında, güçlü kadromuz ve ulusal sınavlara hazırlık programımız ile öğrencilerimize destek vermekteyiz. Kültür2000 Anadolu Lisesi öğrencilerinin ÖSYS sınavı kazanma oranı %100’dür. Bunun yanında eğitimlerine yurtdışında devam etmek isteyen öğrencilerimizin, alanında öncü üniversitelerde eğitimlerine devam etme imkânları da vardır.

Öğrencilerimizin mutlu ve verimli bir lise yaşamı geçirmesi en büyük temennimizdir. En değerli varlığınızı emanet ettiğiniz okulumuz;  yönetimi ve akademik kadrosu ile öğrencilerimizi hedeflerine ulaştırma yolunda her zaman sizlerle birlik içinde olacaktır.

2016-2017 Eğitim- Öğretim döneminin tüm öğrencilerimize sağlık ve başarı getirmesini dilerim.

Saygılarımla.
Feyza SEZEREL