Haber Detay

Başarılı Bir Kariyer İçin Lisede Üniversite Ön İzleme

Kültür Koleji ve Kültür2000 Koleji, kolej-üniversite sinerji anlayışıyla İstanbul Kültür Üniversitesi’nin güçlü akademisyenlerini lise öğrencileriyle buluşturuyor. Bizim bakışımız, öğrencilerimizi sadece sınava hazırlamak değil. Yükseköğretime geçişi; öğrencilerimize kariyer danışmanlığı yapmaktan başlayıp zaman ve stres yönetimine kadar rehberlik ettiğimiz kapsamlı bir süreç olarak ele alıyoruz. 10’uncu sınıftan itibaren öğrencilerimizi üniversite atmosferine sokmaya başlıyoruz. İstanbul Kültür Üniversitesi’nde örnek dersler, fakülte ve bölüm tanıtımları, tercih danışmanlığı, akademisyenlerle tanışmayı içeren son derece profesyonel bir programla öğrencilerimizin yaşamlarını etkileyecek tercihleri yaptıkları bu önemli dönemde güçlü, donanımlı ve ne istediğini bilen bireyler olarak üniversiteye hazırlıyoruz. Bunların yanı sıra bir öğrencinin ortaöğretimden itibaren üniversitedeki akademisyenlerden birebir ders ve proje danışmanlığı desteği almasına olanak tanıyoruz.

<< TÜM HABERLER