Haber Detay

GÜNDEM NOBEL

İsveç Kraliyet Akademisi tarafından 1901 yılından bu yana verilen Nobel Ödülleri, Kültür2000 Koleji'nin de gündeminde. 7- 14 Ekim 2019 arasında okul içinde bir dizi Nobel haftası etkinliği planlandı.

Kültür2000 Koleji de, öğrencilerinin dünya gündemine damgasını vuran bilimsel, sanatsal ve sportif faaliyetlerde rol almalarını sağlamak, onlara bilimin, sanatın ve sporun kendine özgü atmosferi içinde “kültürel ve evrensel” bir farkındalık kazandırmak amacıyla Nobel Haftasında bir seri etkinlik düzenliyor. “Nobel Ödüllerinin İnsanlık İçin Önemi ve Nobel Farkındalığı” nı kazandırmak amacıyla çeşitli etkinliklerden oluşan bir eğitim programı biçiminde ele alınıyor. Tüm canlı yayınları sınıfta izleyerek, alanında uzman konuklarla ödül alan projeleri inceleyecek ve radyo Kültür’de program yapacaklar.

<< TÜM HABERLER