Haber Detay

Y-MUN Kulübü Başarı Ödülümüz

Anadolu ve Fen Lisesi Model Birleşmiş Milletler (MUN) Kulübü 25 üyemiz, Türkiye çapında liselerin yanı sıra prestijli üniversitelerin rekor katılım  sağladığı  Y-MUN’17 Konferansı, uluslararası politika ve uluslararası diplomasi komitelerinde  akademik oturumlar ve workshoplar ile katılım sağlayarak strateji önerileri sunmuştur. 14 komite  arasından Asya işbirliği komitesinde Türkiye delegesini temsilen ‘’Üstün Başarılı Delege Ödülüne’’  Anadolu Lisesi 12. Sınıf öğrencimiz Mert Ali Ülken  layık görülmüştür.

Anadolu ve Fen Lisesi MUN Kulübü  misyonu, öğrencilerin gerek tarihsel gerekse dünya gündemindeki kültürel, sosyal, ekonomik ve politik konulara olan duyarlılığını arttırarak, araştırma ve münazara kabiliyetlerini geliştirmek,  bir yandan aktif konuşmacı olarak dil becerilerini ilerletirken özgüvenlerini güçlendirmek,  aynı zamanda yüzlerce öğrenci ile tanışma fırsatını sağlayarak akademik becerilerin yanında sosyal iletişim becerilerinin de gelişmesine olanak sağlamaktır.

Öğrencimizi  tebrik ediyor, başarılar diliyoruz.

<< TÜM HABERLER