Haber Detay

10 KASIM’DA ULU ÖNDER MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’Ü SEVGİ, SAYGI VE ÖZLEMLE ANDIK.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ‘ün  aramızdan ayrılışının 79. yıl dönümünde, 10 Kasım Cuma günü okulumuzun gösteri merkezinde bir  anma töreni gerçekleştirildi.Kültür2000 Koleji geleneğine uygun olarak bir hafta boyunca tüm okullarımızda Atamıza duyulan özlem, bağlılık ve sevgi temaları ile sunduğumuz  Atatürk’ ü anma etkinlikleri  düzenlendi.

Kültür2000 Koleji’nde Atamızı  anma haftası kapsamında sergi, tiyatro, ve farklı etkinlikler ile Atatürk sunumu yansıtıldı. Öğrenci ve  velilerin yoğun katılımı ile gerçekleşen tören büyük bir ilgi ile izlendi.

79. Yıldönümü kapsamında, Kültür2000 Koleji İlkokul ve Ortaokul Müdürü Çiğdem Kaya, Anadolu ve Fen Lisesi Müdürü Feyza Sezerel ile birlikte öğretmenlerimizin çelenk sunumu ardından, öğrencilerin hazırladığı sunumlar, etkinlikler özlemle  izlendi.

Öğrencilerimiz gerçekleştirdikleri bu etkinliklerle Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk  ilke ve devrimleri doğrultusunda ilerleyeceklerini bir kez daha dile getirerek saygı ve minnetle  andılar.

<< TÜM HABERLER