Haber Detay

CAMBRIDGE ESOL SINAVLARI

Kültür2000 Koleji, öğrencilerinin eğitim yılı boyunca edindikleri dil becerileri gelişimini ve  başarılarını objektif olarak değerlendirmek ve uluslararası bir sertifika ile bunu belgelendirmek amacıyla her yıl  Cambridge Üniversitesi tarafından hazırlanan ESOL sınavlarına katılmalarını sağlar. Cambridge English Sınavları öğrencilerimizin okuma, yazma, dinleme ve konuşma becerilerinin tamamını ölçtüğü gibi soru çeşitleri ve içerikleri itibarıyla gündelik hayatla örtüşmüş geçerliliği ve kalitesi en yüksek ölçme değerlendirme araçlarıdır. Cambridge Üniversitesi’nin tüm sınavları Avrupa Ortak Dil Çerçevesi (Common European Framework of Reference) kriterleri ile  denkleştirilmiş sınavlardır.  2016-2017 Ders yılı Hazırlık sınıfları öğrencileri ESOL –PET (Preliminary English Test) sınavına girmiş ve başarılı olmuşlardır. Öğrencilerimiz  sertifikaları 5 Ekim 2017 günü gerçekleştirdiğimiz törende almışlardır. Öğrencilerimizin başarıları ile gururlandığımız tören FCE sınavına giren öğrencilerimizin sertifika töreni ile devam etmiştir. Tüm öğrencilerimizi başarılarından dolayı tebrik ederiz.

<< TÜM HABERLER