Haber Detay

8. KARİYER VE EĞİTİM FUARI

Üniversite ve meslek seçiminin kişinin yaşantısında ne kadar önemli bir yer tuttuğu düşünüldüğünde öğrencileri yönlendirmede okullara büyük görev düşüyor. Bu amaçla Özel Kültür2000 Koleji Anadolu ve Fen Lisesi 18 - 19 Nisan tarihlerinde 8. Kariyer ve Eğitim Fuarını düzenledi. Etkinlik kapsamında öğrencilerimiz, mesleklerle ilgili uygulamalı atölye çalışmaları, aynı zamanda öğrencileri günümüz Türkiye’sinde iş bulma imkanları, çalışma koşulları, doğru hedefler belirleyerek, ilgi ve yetenekleri konusunda bilinçli tercihler yapmalarını sağlayacak yaklaşık 15 üniversiteden gelen alanında uzman konuşmacılarla buluştu. Öğrencilerimiz; Moleküler Biyoloji ve Genetik, Tıp, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon, Sanal Mahkeme, Acil Tıbbi Müdahale, Mimarlık ve Tasarım Atölyelerinde interaktif olarak meslek ve kariyer çalışmalarına katılım gösterdiler.

<< TÜM HABERLER