GERİ DÖNÜŞÜMÜ ÖNEMSİYORUZ

Matematik dersi etkinlikleri çerçevesinde  öğrencilerimiz  öğrendikleri geometrik şekilleri kullanarak geri dönüşüm kutuları tasarladılar.Bu kutuları tasarlarken silindir,küp ,kare prizma ve dikdörtgenler prizması gibi geometrik şekilleri yakından tanırken ,diğer yandan da bu kutuları metal,kağıt,plastik ve pil  geri dönüşüm kutuları ilan ettiler. Tasarlanan bu kutuların üzerine de hem geometrik şekillerin özelliklerini hem de geri dönüştürülen ürünlerin doğaya atılan çöplerden ibaret olmaması gerektiğini vurgulayan bilgi yazıları astılar.  Sergiledikleri  bu ürünler ve bilgi yazıları sayesinde  toplumu bilinçlendirmek  öğrencilerimizi çok mutlu etti.   Kültür2000 Okulu Geri dönüşümü önemseyen , çevreye duyarlı  öğrenciler yetiştiriyor ve yetiştirmeye devam edecektir.

<< TÜM HABERLER