KÜLTÜR2000’DE 19 MAYIS COŞKUSU

Kültür2000 öğrencileri bu yıl da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı coşku ve heyecanla kutladılar. Okulumuz bahçesinde gerçekleşen tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Okul müdürümüz ve okul başkanımız bu günün ve bayramın gençler ve Türk toplumu için öneminden söz eden konuşmalar yaptılar. 11 B sınıfından Feridun Kara’nın coşkuyla okuduğu Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi’ne 11 A sınıfından Emir Hoşgörmez, tüm Türk gençleri adına cevap verdi. Gençliğin Ata’ya Cevab’ına törene katılan öğretmen, öğrenci ve velilerimiz büyük bir coşkuyla eşlik etti.

Törende Streetball Turnuvası’nda dereceye giren takımlara ve Büyükçekmece ilçe 2. olan Futsal Erkek Takımı öğrencilerine başarı sertifikaları verildi. Dans gösterisi, müzik dinletisi ve çeşitli yarışmalar ile 19 Mayıs coşkusu doruğa çıktı. Ardından Türk bayrağı resimli balonların gökyüzüne salınması ve Onuncu Yıl Marşı’nın herkes tarafından coşkuyla okunması ile tören sona erdi.  Ayrıca 19 Mayıs programı kapsamında CAS (Uluslararası Toplum Hizmeti) etkinliklerine de yer verildi.

<< TÜM HABERLER